ELVERUM VASK OG RENS AS

OM OSS
Image

Om oss

Vi er et lite vaskeri og renseri som ligger i hjerte av Elverum. Vi er to ansatte som gjør det vi kan for at du skal få så rene og fine tekstiler som mulig. Vårt hovedområde er rens av private tekstiler, det være seg alt fra silke til saueskinn. Kvalitet er viktig for oss og noe vi streber etter hver dag. I tillegg til å rense private tekstiler, så leier vi ut duker, sengetøy og en rensemaskin.

For bedriftskunder så lager vi gjerne en abonnementsavtale på matter, mopper og arbeidstøy. Det betyr at vi henter arbeidstøy/matter/mopper hos deg som kunde, vasker de, og leverer tilbake det samme uke. Dette skjer uten at du behøver å tenke på at det blir gjort.

Vårt fokus på kundeservice og fleksibilitet er vårt største grunnlag for at bedriften har lyktes i å beholde langvarige relasjoner.

Elverum Vask og Rens AS er et datterselskap av Trysil Vask og Rens AS. Trysil Vask og Rens er i sin tur datter av Tepas AS, som er et konsern med tilholdssted i Trysil og Elverum. Vi er en attføringsbedrift og dette betyr at vi har et stort ansvar for å tilrettelegge forholdene for medarbeidere med spesifikke behov som trenger å komme i aktivitet.

Image
Image

Kontaktpersoner

Image

Mari Nygård Løberg

Daglig leder

469 81 126

mari.nygaard.loberg@trysilvask.no

Image

Stine Hansen

Image

Rita Ødegård

Her finner du oss